Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Георгій Корнєєв

Фб Корнєєва

Понеділок, 4 березня 2024, 11:23

Садового путіноїда Корнєєва судитимуть за хабар у центрі Львова

Георгій Корнєєв

У Львові судитимуть колишнього керівника управління охорони історичного середовища Львівської міськради за хабар 1500 тисячі доларів.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Колишній виконувач обов'язків начальника одного з управлінь Львівської міської ради, в період перебування на посаді, розробив схему протиправного одержання неправомірної вигоди за прийняття "позитивних" рішень в межах своєї компетенції. До своєї злочинної діяльності чиновник залучив спільницю.

Правоохоронці задокументували факт одержання зловмисниками неправомірної вигоди у сумі 1500 доларів США від підприємця за виготовлення та погодження документації щодо реконструкції та перепланування приміщення, розташованого у центральній частині Львова.

15 серпня правоохоронці затримали посадовця під час одержання другої частини неправомірної вигоди у сумі тисяча доларів США.

Щодо колишнього чиновника - досудове розслідування у кримінальному провадженні завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Щодо його спільниці також до суду скерували обвинувальний акт.

Обвинуваченим загрожує покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Правоохоронці не розголошують більше подробиць справи. За даними Варіантів на хабарництві затримали Георгія Корнєєва, якого у серпні 2023 року звільнили з посади т.в.о. керівника управління охорони історичного середовища Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.