Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проект

візуалізація

Вівторок, 5 березня 2024, 11:38

На місці легендарного клубу МІ100 на Науковій збудують 16-поверховий будинок, офіси та готель

проект

На вул. Наукова, 7 забудовник має намір звести багатофункційний комплекс із 3-рівневим паркінгом.

У п'ятницю, 1 березня, на засіданні архітектурно-містобудівній ради обговорювали проект забудови багатофункційного комплексу по вул. Наукова, 7 у м. Львові. Йдеться про ділянку, де знаходиться розважальний центр "МІ100", який згодом перейменували у "ODEON", однак зараз заклад не функціонує.

Натомість, тут планують збудувати офісний центр, готель, два житлові будинки та триповерховий паркінг. Забудовник має намір створити логічне продовження вже існуючого поруч офісного комплексу та добудувати одразу до їхнього входу свій 7-поверховий офісний комплекс.

Згідно з проектом, поруч буде також 7-поверховий готель з видом на вулицю Наукову, один 16-поверховий житловий будинок та ще один двосекційний 8-поверховий будинок. Готель вміщатиме 78 номерів, а у будинках розмістять 154 квартири.

Всередині комплексу буде лише пішохідне подвір'я, паркінг буде у три поверхи, два з яких під землею. У ньому можна буде розмістити 320 автомобілів. Крім цього, на першому поверсі обладнають приміщення позашкільної освіти.

Зазначимо, що ділянка має перепад релєфу майже 4 метри, і саме на цьому перепаді забудовник пропонує облаштувати великі торгівельні площі. 

Замовником будівництва є ТОВ "БЕСТ ПРОПЕРТІЗ". За даними аналітичної системи YouControl фірма заснована 6 років тому у Львові та займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власником компанії є Ломакович Віталій, який раніше був керівником правління "БМ-Банку", який зареєстрований у росії.

Нагадаємо, неподалік Тернопільський бізнесмен збудує на Науковій новий ЖК з дитячою школою мистецтв.

Додамо, у Львові хочуть знести частину будівель інституту на Науковій, щоб збудувати новий житловий квартал.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.