Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

модульне містечко на Сихові

ФБ Садового

Вівторок, 5 березня 2024, 14:19

З модульного містечка на Сихові виселили 6 людей через зловживання алкоголем

модульне містечко на Сихові

Кожному запропонували альтернативне розміщення в межах нашої громади.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Через систематичне порушення правил проживання, з модульного містечка на Сихові змушені були виселити 6 людей. Найперше, йдеться про зловживання алкоголем. Про це повідомив керівник Центру соціальної підтримки вимушено переміщених осіб Володимир Головатий.

"Щоб ці люди не залишились на вулиці чи не виникли інші негативні наслідки, пов’язані з відсутністю у них житла, працівники нашого Центру кожному, кого виселили з містечка, надали інформацію про прихистки у Львові – із зазначенням адрес та контактних номерів телефонів. Тобто кожному було запропоновано альтернативне розміщення в межах нашої громади"  пояснив керівник Центру соціальної підтримки Володимир Головатий.

До слова, у модульному містечку на Сихові мешкають вимушено переміщені люди з окупованих територій України. У містечку є 8 двоповерхових будиночків, адаптованих для проживання. Тут є житлові блоки, санвузли та їдальні, а під потреби людей з інвалідністю адаптували усі душові та туалетні кабінки на перших поверхах.

Також, тут облаштували 10 дитячих кімнат і кінотеатр, запровадили безкоштовні заняття з англійської та дитячий садок. Зараз тут мешкає майже 1000 осіб, з них майже 260 – діти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.