Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Четвер, 7 березня 2024, 09:10

На Львівщині прощатимуться з шістьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з шістьма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 7 березня, у Львівській області прощаються з бійцями: Олег Байда з Червонограда, Юрій Співак з Радехівської ОТГ, Віктор Кравець зі Львова, Віталій Нєжинський з Белзу, Дмитро Мельніков з Дрогобича та Василь Пукшин з Турківської ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Олег Байда – родом із міста Червоноград. Проходив службу у військовій частині А4943. Загинув 1 березня під час виконання бойового завдання.

Юрій Співак – житель села Стоянів Радехівської громади Червоноградського району. Був солдатом, стрільцем піхотного відділення піхотної роти. Загинув 1 березня на Запорізькому напрямі.

Віктор Кравець – львів’янин. Працював водієм у ТзОВ "Епіцентр К". Захоплювався автомобілями. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, став на захист Батьківщини до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони. Під час проходження служби отримав звання "старший солдат".

Віталій Нєжинський – народився у місті Белз Львівської області у родині військовослужбовця-прикордонника. Був іподияконом церкви Воздвиження чесного Хреста Господнього у м. Євпаторія. Брав безпосередню участь у подіях під час Революції Гідності, через що був змушений покинути Крим і завершувати навчання у КЗ ЛОР "Бориславський фаховий медичний коледж". Був членом Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор", виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Воював у складі 3-ї окремої штурмової бригади. Брав участь у битвах за Київ, виконував завдання на південному та східному напрямках. За особистий героїзм був нагороджений почесними нагрудними знаками Головнокомандувача ЗСУ "Сталевий хрест" та "Золотий хрест".

Дмитро Мельніков – уродженець міста Дрогобич Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 37-ї окремої бригади морської піхоти.

Василь Пукшин – житель села Явора Турківської громади. Був солдатом військової частини А4674. Загинув 29 лютого 2024 року поблизу села Новомиргородка Запорізької області" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.