Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

Патрульна поліція

Четвер, 7 березня 2024, 09:47

Біля Стрия п'яний водій без прав вчинив ДТП та побив поліцейського

дтп

На водія склали два протоколи та постанову.

Про це повідомила Патрульна поліція Львівської області на своїй сторінці у Facebook.
Вчора, близько 16-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП між автомобілем KIA та Honda у населеному пункті П‘ятничани. Винуватець з'їхав у кювет.
 
На місці події у 31-річного керманича автомобіля КІА патрульні виявили ознаки алкосп‘яніння.
 
"Під час складання адмінматеріалів чоловік не реагував на зауваження та поводився агресивно, після чого наніс тілесні ушкодження поліцейському.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Його затримали. Це вже не перша їзда на підпитку цього водія" – йдеться у повідомленні.
 
На керманича склали два протоколи: за повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп‘яніння та порушення ПДР, що призвело до ДТП. Також винесли постанову зак ерування транспортним засобом будучи позбавленим прав.
 
Зазначимо, за січень – лютий 2024 року на Львівщині трапилася 21 ДТП за участю нетверезих керманичів. У них травмувалося 38 осіб та 1 людина загинула.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.