Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

lvivrada.gov.ua

Четвер, 7 березня 2024, 11:37

Медицина Львова потребує комплексного розвитку – Кузик

Євген Кузик

Депутати розглянули Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської МТГ на 2024-2026 роки.

Про це передає пресслужба львівського осередку партії Європейська Солідарність.

Під час чергового засідання комісії охорони здоровʼя та соціального захисту, депутати розглянули Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської МТГ на 2024-2026 роки.

"Мета такої Програми – це комплексний розвиток усієї медицини міста" – розповідає секретар комісії, депутат фракції Європейська Солідарність Євген Кузик.

"Головна мета, на мою думку, при обговоренні розвитку пріоритетних напрямків – це комплексний розвиток усієї медицини міста.
Одним із таких напрямків цієї програми є захист життя і здоров’я кожного львів'янина. Я запропонував включити в дану програму не лише створення Центру сімʼї, але й розвиток усіх 25-ти комунальних Центрів, які входять до структури закладів охорони здоров’я Львова, в тому числі 9 дитячих. Зокрема, в 1 ТМО діє 20 Центрів, а в 2 ТМО – 5" – прокоментував Євген Кузик.

За словами депутата, в документі йдеться про розвиток системи надання допомоги для психічного здоров’я, однак не згадується про усі існуючі центри ментального здоров’я у медичних закладах Львова.

"Напрацьована Програма про Реабілітацію та психологічну підтримку постраждалих від війни, проте згадується лише один комунальний міський центр. Я хочу доповнити і нагадати, що відділення фізичної реабілітації У Львові діє не лише на базі центру реабілітації "Незламні", а також в усіх поліклініках міста Львова та на базі 2 ТМО" – додав Кузик.

Додамо, окрім центру реабілітації "Незламні", центри ментального здоров’я розташовані у 1, 2, 4, 5 та 6 поліклініках міста Львова, 5-тій лікарні 2 ТМО міста Львова та поліклініці "Лікарні Святого Миколая" 1 ТМО".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.