Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

П'ятниця, 8 березня 2024, 11:00

Три вулиці Львова перекрили для авто через ліквідацію витоків

перекриття руху

"Львівводоканал" ліквідовує аварійні витоки на вул. Листопадна, 11, вул. Чубая, 7 та на вул. Васильченка, 17.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 8 березня, ремонтні бригади ЛМКП "Львівводоканал" ліквідовують аварійні витоки на трьох локаціях у місті через що на час ремонтних робіт на цих ділянках обмежать або перекриють рух транспорту.

Зокрема, на вул. Листопадна, 11 з 9:40 год до 17:00 год через заміну аварійної ділянки трубопроводу обмежено рух транспорту на ділянці від проспекту Червоної Калини – Листопадна, 16 до вул. Листопадна, 11. Об’їзд можливий по вулицях Віденській чи Угорській.

Також через ліквідацію аварійного витоку на вул. Чубая, 7 на ділянці цієї вулиці від будинку №1 до будинку №9 перекрито рух транспорту з 9:30 год до 15:00 год. Об'їзд можливий по вулицях Тершаківців та Кониського.

На час робіт з ліквідації аварійного витоку на вул. Васильченка, 17, з 09:30 год до 17:00 год обмежили рух транспорту по вул. Васильченка. Об'їзд можливий по вулицях Ковельській та Помірки.

У ЛМКП "Львівводоканал" пояснили, що маршрути громадського транспорту в місцях проведення аварійних робіт не пролягають.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.