Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Чемерис

Фб Чемериса

П'ятниця, 8 березня 2024, 12:58

Колектив Львівського медуніверситету бачить Чемериса своїм ректором

Орест Чемерис

Колектив ЛНМУ ім. Данила Галицького висунув кандидатуру Ореста Чемериса на посаду ректора цього вишу.

Про це повідомила пресслужба Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Вчора, 7 березня, під час конференції трудовий колектив Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького висунув Ореста Чемериса, який наразі виконує обов'язки ректора медуніверситету, кандидатом на цю посаду.

"Учасники конференції трудового колективу оцінили роботу виконувача обов'язків ректора, доктора медичних наук Ореста Чемериса як добру та одноголосно висунули його кандидатуру на посаду ректора ЛНМУ ім. Данила Галицького на наступні вибори" – йдеться у повідомленні.

За це рішення проголосували всі 282 делегати, які були присутні на зібранні. 

Зазначимо, наприкінці січня цього року у МОЗ оголосили конкурс на заміщення посади ректора ЛНМУ ім. Данила Галицького. Подача документів від претендентів триватиме до 24 березня, після чого МОЗ України прийматиме рішення про допуск їх до конкурсу, який має відбутися 19 квітня цього року.

Нагадаємо, з липня 2023 року виконуючим обов'язки ректора медуніверситету є Орест Чемерис, який з квітня 2020 року й до того часу очолював департамент охорони здоров'я Львівської ОВА.

У 2022 році Орест Чемерис задекларував 572 тисячі гривень доходу, а його дружина придбала авто.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.