Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівводоканал

Понеділок, 11 березня 2024, 10:20

У Львові обрали голову наглядової ради Львівводоканалу

Львівводоканал

Головою наглядової ради "Львівводоканалу" став виконавчий директор Асоціації "Енергоефективні міста України" Святослав Павлюк.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У п'ятницю, 8 березня, на своєму першому засіданні члени наглядової ради ЛМКП "Львівводоканал" обрали голову, яким став виконавчий директор Асоціації "Енергоефективні міста України" Святослав Павлюк. 

Натомість заступником голови наглядової ради обрали Дмитра Новицького – заступника генерального директора зі стратегічної політики ПАТ "Акціонерна компанія "Київводоканал", а секретарем наглядової ради став Роман Лепак – директор департаменту організації, стратегії та корпоративного управління ПАТ "Кредобанк".

Також до складу наглядової ради ЛМКП "Львівводоканал" входить генеральна директорка Aarhus Vand A/S (водоканал міста Орхус (Данія) Каріна Топп, яка долучатиметься до засідань онлайн.

"Наглядова рада – це структура, яка несе відповідальність за свої висновки і поради. Вона сформована таким чином, що є виключно безсторонньою і не лобіює чиїхось інтересів – чи то політичних фракцій чи сторонніх структур. Результатом своєї роботи бачу зростання довіри містян до того, що робить "Львівводоканал" – наголосив Святослав Павлюк.

Нагадаємо, у травні 2023 року депутати у рамках пілотного проєкту дозволили створити наглядові ради при ЛМКП "Львівводоканал" та ЛКП "Львівсвітло", а у серпні того ж року затвердили типовий статут комунального підприємства, у якому функціонуватиме наглядова рада.

На початку листопада 2023 року у міськраді напрацювали вимоги до членів наглядових рад при комунальних підприємствах, а також оголосили конкурс з відбору членів наглядової ради "Львівводоканалу" й розробили основні вимоги до кандидатів.

А у лютому цього року на сесії Львівської міської ради депутати затвердили персональний склад наглядової ради ЛМКП "Львівводоканал".

Загалом на членство у наглядових радах ЛМКП "Львівводоканал" і ЛКП "Львівсвітло" претендувало 19 кандидатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.