Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пасічна

проект

Понеділок, 11 березня 2024, 13:59

На Пасічній на місці автопарку закинутих авто хочуть звести новобудову

пасічна

У міськраді планують видати дозвіл на розроблення проекту землеустрою ділянки фірмі, яку створили 2 тижні тому.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 7 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують надати дозвіл ТзОВ "Пасічна-Інвест" на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пасічній, 133. 

Йдеться про земельну ділянку орієнтовною площею 0,4991 га, на якій планують нове багатоквартирне житлове будівництво від 9 до 16 поверхів. Зазначимо, що на ділянці знаходиться будівля складу площею 673,8 кв.м.

Як вказано у пояснювальній записці, земельна ділянка є не сформованою, оскільки їй не присвоєно кадастровий номер, то її надання можливе лише шляхом проектування землеустрою. 

Згідно з ухвалою, управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування повинно провести аналіз містобудівної ситуації у цьому районі, щоб визначити можливі проблемні аспекти впливу нового будівництва на комфорт мешканців.

Крім цього, інвестор будівництва повинен долучитися, у тому числі і фінансово, до покращення інфраструктури цього району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Пасічна-Інвест" зареєстроване у Львові лише 2 тижні тому та займається купівлею та продажем власного нерухомого майна. Власником компанії є Голеневський Юрій, який не володіє більше жодними компаніями.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.