Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

lvivrada.gov.ua

Вівторок, 12 березня 2024, 14:20

Назарій Бербека відгукнувся на програму Відвал ніг у Львові

Львів

Депутат Назарій Бербека прокоментував випуск програми "Відвал ніг" у Львові.

Про це передає пресслужба львівського осередку партії Європейська Солідарність. 

Депутат Львівської міської ради від фракції "Європейська Солідарність" Назарій Бербека прокоментував випуск програми "Відвал ніг" у Львові.

Ведучий програми Олександр Терен – протезований військовий, що отримав поранення у серпні минулого року на Ізюмському напрямку, в результаті чого залишився без нижніх кінцівок. Проте це не зупинило його і, повернувшись у цивільне життя, він підіймає та лобіює питання соціалізації ветеранів після повернення з фронту, подорожуючи Україною та досліджуючи міста на безбар’єрність.

"Цікаво, правдиво та без прикрас" – каже депутат Бербека.

"Наше місто почало працювати над безбар’єрністю нещодавно, але процес триває, і це дуже важливо. Так, у місті є ще багато роботи, аби кожна людина могла відчувати безбар’єрність на вулиці, в громадських місцях, ресторанах чи готелях. Сподіваюся, що у майбутньому у Львові буде більше справді інклюзивних місць. Аби мешканці та гості міста змогли легко знайти безбар'єрні заклади, у Львові створили карту "Доступне місто". На ній вже позначено більш як 100 місць. Це заклади харчування, а також музеї, заклади охорони здоров'я, ТРЦ, парки тощо" – розповів Назарій Бербека.

Додамо, переглянути всі доступні місця можна за посиланням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.