Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

комісія

inpoland.net.pl

Вівторок, 12 березня 2024, 13:03

У Львові українсько-польська комісія домовилась щодо модернізації пункту пропуску Шегині

комісія

Також обговорили проєкт будівництва нафтопроводу Броди-Адамово.

Про це повідомляє "Інформаційний портал Польщі"

У Львові відбулося засідання Українсько-Польської Міжурядової Комісії з питань економічного співробітництва, на якій обговорювали питання співробітництва у різних галузях, зокрема торгівля, інвестиції, енергетика, сільське господарство, транспорт та інфраструктура.

Особливу увагу приділили проєкту будівництва нафтопроводу Броди-Адамово, який має стратегічне значення для зміцнення енергетичної безпеки України та Польщі. Також було досягнуто домовленості щодо модернізації пункту пропуску "Шегині".

"Впевнена, що всі домовленості, досягнуті за результатами нашого засідання, будуть впроваджені та матимуть значний вплив на подальший розвиток взаємовигідного економічного співробітництва між нашими країнами" – зазначила Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук.

Перед початком засідання делегація відвідала Личаківське кладовище. Там вони вшанували пам’ять загиблих, поклавши квіти на Полі почесних поховань, а також відвідали Меморіал воїнам Української Галицької Армії та Меморіал Львівських орлят.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.