Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

Середа, 13 березня 2024, 11:44

Ділянку у Білогорщі продадуть для будівництва ТРЦ

будівництво у Львові

Земельну ділянку на вул. Білогорща продадуть на аукціоні з майбутнім будівництвом тут торгово-розважального комплексу.

Вчора, 12 березня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради представили містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор Львова.

Згідно з ними, на вул. Білогорща у Львові збудують торгово-розважальний комплекс з закладами громадського харчування, приміщеннями громадського призначення та паркінгом на земельній ділянці, призначеній для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону.

Земельна ділянка, яку планують продати, розташована в зоні Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення. Майбутній ТРЦ має мати два поверхи й паркінг.

Після купівлі ділянки, її власник, окрім торгово-розважального центру, також має облаштувати вулицю зі сторони вже сформованої житлової забудови.

Додамо, також головний архітектор Львова підписав наказ про будівництво у Винниках житлового комплексу з підземним паркінгом й багатоквартирного житлового будинку для викладацького складу Львівського ветеринарного університету з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Тракт Глинянський, 139.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.