Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

vpzhr.gp.gov.ua

П'ятниця, 15 березня 2024, 15:53

Мешканця Львівщини викрили на схемі працевлаштування ухилянтів в Укроборонпромі

хабар

Чоловік за хабарі фіктивно працевлаштовував до підприємства Укроборонпром військовозобов'язаних, які намагались уникнути мобілізації.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, повідомили про підозру 44-річному мешканцю Львівщини за фактом організації незаконного переправлення осіб через кордон.

"Підозрюваний пообіцяв військовозобов’язаному фіктивно працевлаштувати його до столичного підприємства, яке входить до оборонного комплексу АТ "Укроборонпром", а також виготовити для нього службове відрядження. Встановлено, що на основі цього документа його "клієнт" мав у законний спосіб виїхати до однієї із країн ЄС, уникнувши мобілізації. Такі послуги організатор схеми оцінив у 6,5 тисяч доларів" – наголосили у прокуратурі.

Мешканця Львівщини затримали під час одержання авансу в розмірі 4 500 доларів. Наразі йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення майже 170 тисяч гривень застави.

Також перевіряється причетність до злочину інших осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.