Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛОЦ ЕМД МК

Середа, 20 березня 2024, 11:24

На Львівщині обиратимуть керівників клінічної лікарні та центру екстреної медичної допомоги

ЛОЦ ЕМД МК

В області оголосили конкурси на посади керівників двох обласних закладів охорони здоров’я.

Про це повідомила Львівська обласна рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Управління майном спільної власності оголосило конкурс на посади керівників КНП ЛОР "Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня" та "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Наразі розпочалось формування конкурсних комісій для проведення цих конкурсів. До складу конкурсної комісії мають увійти:

- три представники органу управління;

- три представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;

- три представники від: галузевих професійних спілок; громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

Зазначимо, з 2020 року Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф як виконуючий обов'язки генерального директора очолює Андрій Васько. До цього він був заступником директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

Натомість з вересня 2010 року й до сьогодні Михайло Гичка є головним лікарем Львівської обласної клінічної лікарні. У травні 2018 року, за результатами конкурсу, його переобрали керівником цієї лікарні. До цього Гичка очолював Львівський обласний діагностичний центр, а у 1991-1996 рр. – працював головним лікарем СЛА села Бортятин Мостиського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.