Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

Фб ЄС Львів

Середа, 20 березня 2024, 14:35

У Львові запровадять програму придбання спортивного обладнання у закладах освіти

Петро Адамик

Депутати підтримали проєкт ухвали про затвердження Програми придбання спортивного обладнання закладами освіти Львова на 2024-2026 роки.

Про це передає пресслужба львівського осередку партії Європейська Солідарність.

Сьогодні, під час комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради депутати підтримали проєкт ухвали "Про затвердження Програми придбання спортивного обладнання закладами освіти Львівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки".

"Заклади освіти Львівської міської територіальної громади подаватимуть заяви на придбання цього обладнання на конкретну суму, яка не повинна перевищувати 30 000 грн" – розповідає ініціатор проєкту ухвали, голова фракції Європейська Солідарність Петро Адамик.

"Добра ідея завжди знайде шлях до втілення. Реалізувавши Програму, ми зможемо оновити базу спортивного обладнання у закладах освіти Львова, збільшити кількісний та якісний склад обладнання.

Цією Програмою ми хочемо стимулювати розвиток та популяризацію фізичної культури на території Львівської МТГ, а також залучити дітей шкільного віку до занять з фізичної культури. Дякую колегам за підтримку" – прокоментував Адамик.

Додамо, рішення про затвердження Програми депутати Львівської міської ради ухвалять на наступному пленарному засіданні, яке відбудеться 28 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.