Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Середа, 10 квітня 2024, 09:12

На Львівщині прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з трьома Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 10 квітня, у Львівській області прощаються з бійцями: Володимир Смик зі Львова, Роман Лобода з Лисичанська, Сергій Кравчук з Сокаля, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Володимир Смик – львів’янин. Учасник бойових дій в межах Операції Обʼєднаних сил. Впродовж 2019-2024 років боронив Україну в складі 1-ї Галицько-Волинської радіотехнічної бригади. У березні 2024-го року переведений до лав 115-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Донеччини.

Роман Лобода – уродженець міста Лисичанськ Луганської області. Нагороджений медаллю "За військову службу Україні". З 2017 року до моменту загибелі боронив Україну у лавах 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха. Виконував бойові завдання на території Донецької області.

Сергій Кравчук – житель Сокаля. Ніс службу у військовій частині А4821 у кулеметній роті. Загинув 3 квітня 2024 року у районі населеного пункту Семенівка Покровського району Донецької області" – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.