Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Четвер, 11 квітня 2024, 09:33

На Львівщині прощатимуться з п'ятьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з п'ятьма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 11 квітня, у Львівській області прощаються з бійцями: Григорій Гусак з Городоцької ОТГ, Володимир Комоняк з Трускавця, Андрій Сиротич з Миколаївської ОТГ, Дмитро Брильов зі Львова, Сергій Зелінський з Хмельницької області, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Григорій Гусак – житель села Дубаневичі Городоцької громади. Попри проблеми зі здоров'ям, воїн з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист України. Служив в лавах Державної спеціальної служби транспорту частина Т0950. Загинув 5 квітня 2024 року на Сумщині.

Володимир Комоняк – народився у Трускавці. Служив у лавах ЗСУ на посаді розвідника-гранатометника військової частини А4030. Загинув 3 квітня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Водяне Донецької області.

Андрій Сиротич – родом із села Колодруби Миколаївської громади, служив у військовій частині А4898. Загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новодарівка Пологівського району Запорізької області.

Дмитро Брильов – львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 115-ї окремої механізованої бригади. При виконанні бойових завдань отримав важке поранення.

Сергій Зелінський – уродженець села Радівці Хмельницької області. Після навчання в ліцеї був призваний на строкову службу в лавах військової частини А0543 Збройних Сил України. Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Україну в складі військової частини А4355 лавах 77-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув в околицях міста Бахмут на території Донецької області" – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.