Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 29 березня 2024, 14:45

1 квітня Садовий скоротить 150 працівників Львівської міської ради

Львівська міськрада

З 1 квітня у Львівській міській раді працюватиме на 150 осіб менше.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З 1 квітня цього року у Львівській міськраді у мерії набуде чинності нова структура виконавчих органів, що передбачає зменшення її чисельності на 150 осіб.

Скорочення відбувається у всіх підрозділах Львівської міської ради.

Згідно з новою структурою, у мерії ліквідовують три департаменти: міської агломерації, з управління персоналом та адміністративних послуг, а також розформовують управління інформаційних технологій.

"Варто наголосити, що до процесу скорочення персоналу, до перегляду структури ми підходимо помірковано і виважено: однозначно зберігаються ті працівники, які забезпечують життєдіяльність міста, безпосередньо взаємодіють із мешканцями громади тощо" – пояснила керівниця управління персоналом Львівської міськради Лілія Савич.

Нагадаємо, 27 грудня 2023 року депутати погодили скорочення чисельності працівників мерії та змінили структуру Львівської міської ради. Відповідно до неї, з 1 квітня чисельність Львівської міської ради становитиме 1689 осіб, що на 150 менше, ніж зараз. Наступний етап скорочення в мерії триватиме до 1 червня. Тоді планують звільнити ще понад 200 працівників міськради.

Додамо, наприкінці вересня 2023 року депутати погодили скорочення чисельності працівників Львівської міської ради на 20%. Загалом у міськраді планують змінити загальну чисельність працівників мерії, ліквідувавши 380 посад, – до 1471.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.