Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Середа, 17 квітня 2024, 09:12

На Львівщині прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з трьома Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 17 квітня, у Львівській області прощаються з бійцями: Володимир Федевич з Новояричівської ОТГ, Віталій Главатських із Дрогобича, Назарій Буцик зі Стебника, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Володимир Федевич – житель села Пикуловичі Новояричівської громади. Був стрільцем-санітаром військової частини А406. Загинув 9 квітня 2024 року в районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області. Йому було 33 роки.

Віталій Главатських – родом із Дрогобича. Долучився до лав Збройних Сил України у листопаді 2022 року. Був навідником у військовій частині А4026. Загинув 8 квітня 2024 року під час виконання спеціального завдання в районі населеного пункту Новомихайлівка на Донеччині.

Назарій Буцик – родом зі Стебника Дрогобицького району. Долучився до лав Збройних Сил України в січні 2023 року. Виконував обов’язки оператора БПЛА 82 окрема десантно-штурмова бригада ЗСУ. Загинув 11 квітня 2024 року в районі населеного пункту Вербове Запорізької області під час артилерійського обстрілу" – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.