Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

П'ятниця, 19 квітня 2024, 09:13

На Львівщині прощатимуться з шістьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з шістьма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 19 квітня, у Львівській області прощаються з бійцями: Андрій Войтко з Золочівського району, Степан Дільний з Городоцької ОТГ, Віталій Дідик зі Львова, Віталій Яворський з Новояворівська, Георгій Ломарєв із Дрогобича, Олег Ленько із Червонограда, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Андрій Войтко "Пікачу" – народився в селі Шнирів Золочівського району. Проживав із сімʼєю у Стрию. Боєць 4-ої Бригади оперативного призначення НГУ "Рубіж". В перші дні повномасштабного вторгнення пішов добровольцем. Вступив до лав НГУ. Брав участь у штурмах на гарячих напрямках, наодинці заходив у тил ворога. Загинув в районі населеного пункту Спірне на Донеччині.

Степан Дільний – житель села Милятин Городоцької громади. Був старшим солдатом військової частини А 4026. Загинув 11 квітня 2024 року в Донецькій області під час виконання бойового завдання. Воїну був 51 рік.

Віталій Дідик – львів’янин. Проходив військову службу в лавах 40-го полку імені полковника Данила Нечая Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України. З початком повномасштабного російського вторгнення добровільно став на захист Батьківщини до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони. Виконував бойові завдання на Харківщині, Донеччині і Луганщині.

Віталій Яворський – уродженець міста Новояворівськ Львівської області. З 2014 року – учасник АТО, із початком повномасштабного вторгнення – доброволець та воїн Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Георгій Ломарєв – родом із Дрогобича. З перших днів повномасштабного вторгнення воював у складі 80 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ. Загинув 16 квітня неподалік Красногорівки на Донеччині.

Олег Ленько – родом із Червонограда. Виконував бойові завдання у складі військової частини А 4026. Загинув 11 квітня на Донеччині" – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.