Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Четвер, 25 квітня 2024, 09:12

На Львівщині прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з трьома Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 25 квітня, у Львівській області прощаються з бійцями: Микола Порадівський з Яворівської ОТГ, Євген Ковпак з села Бірки, Олександр Дейкало із села Волсвин, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Микола Порадівський – житель села Середкевичі Яворівської громади. Народився на Черкащині в селі Тетерівка. З початком повномасштабного вторгнення вступив до лав добровольчого формування, а в січні 2024 року долучився до 104 бригада тероборони ЗСУ Рівненщина. Загинув 20 квітня в районі Очеретиного на Донеччині.

Євген Ковпак – уродженець села Бірки Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся на Батьківщину з-за кордону та вступив до лав 68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша. Виконував бойові завдання на Харківщині та Донеччині.

Олександр Дейкало – родом із села Волсвин Червоноградського району. Командир машини у військовій частині А2300. Олександр Дейкало загинув 23 квітня в дорожньо-транспортній пригоді поблизу села Іванківці Хмельницької області" – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.