Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

vpzhr.gp.gov.ua

Понеділок, 8 квітня 2024, 12:44

На Львівщині полковника Держприкордонслужби викрили на хабарі

хабар

Керівник служби кінологічного забезпечення вимагав 2 000 доларів за закриття кримінального провадження.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, повідомили про підозру начальнику служби кінологічного забезпечення Західного регіонального управління Державної прикордонної служби та мешканцю Львівщини за фактом зловживання впливом, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

"До 51-річного полковника прикордонної служби звернувся за консультацією знайомий, який ймовірно причетний до незаконного переправлення військовозобов’язаних через держкордон. Чоловік хотів дізнатися чи перебуває він у розшуку.

Начальник служби кінологічного забезпечення пообіцяв з’ясувати у колег цю інформацію, а також за гроші допомогти товаришу "вирішити питання" щодо закриття кримінального провадження. Для цього він мав вплинути на слідчих районного відділу поліції" – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі встановили, що прикордонник оцінив свої послуги у 2 тисячі доларів. Його разом з спільником викрили після переказу на банківську картку одного із співучасників 77 500 гривень.

Наразі обом підозрюваним обрали запобіжні заходи – тримання під вартою із правом внесення застави: понад 242 тисячі гривень для військового та більше 150 для цивільного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.