Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Шевченківський гай

Вівторок, 9 квітня 2024, 15:16

Шевченківський гай планує здати на металобрухт авто з експлуатацією в 20 років

Шевченківський гай

Виконком розгляне списання з балансу Музею народної архітектури і побуту авто УАЗ, яке планують здати на металобрухт.

Сьогодні, 9 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради розглядатиме питання про списання з балансу Музею народної архітектури і побуту у Львові
імені Климентія Шептицького основних засобів, непридатних для подальшого
використання.

Зокрема, йдеться про авто УАЗ-3741 ВП 2003 року введення в експлуатацію й вартістю 33 000 грн.

З проханням списати з балансу установи це авто до міськради у березні цього року звернувся Музей народної архітектури і побуту. У музеї наголосили, що авто УАЗ-3741 є непридатним для подальшого використання.

"З метою списання з балансу непридатних для подальшого використання основних засобів виконавчий комітет вирішив Музею народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького списати з балансу основні засоби, непридатні для подальшого використання, на загальну суму 33 000 грн" – йдеться у документі.

Авто мають здати на металобрухт.

Нагадаємо, наприкінці березня цього року депутати Львівської міськради погодили списання з балансу АТП №1 та ЛКП "Львівелектротранс" 14 трамваїв, 10 автобусів та 2 тролейбуси, які здадуть на металобрухт.

Додамо, у березні цього року комісія охорони здоров'я Львівської міськради погодила передачу Шевченківському гаю двох приміщень тубдиспансеру на вул. Замарстинівській. За грантові 250 тисяч євро їх планують відремонтувати та перетворити на творчі майстерні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.