Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

Неділя, 14 квітня 2024, 08:41

Львівська ОВА заохочує ветеранів війни активніше займатись ягідництвом

Львівська ОВА

Львівська ОВА виділить 5 млн грн на підтримку ветеранських кооперативів, які займаються ягідництвом.

Львівська ОВА з бюджету обласної ради цього року виділить 5 млн грн на підтримку ветеранських кооперативів, які займаються ягідництвом.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Кошти виділять з Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства в області. 

Право на одержання фінансової підтримки мають чинні та новостворені сільськогосподарські кооперативи серед членів яких є не менше 3 (трьох) осіб - ветеранів/ветеранок та/або суб'єктів підприємництва, засновником якого є ветеран/ветеранка.

"Нагадуємо, що в рамках Комплексної Програми право на отримання фінансової підтримки мають сільськогосподарські кооперативи, що діють та новостворені, серед членів яких є не менше 3 осіб – ветеранів/ветеранок та/або суб'єктів підприємництва, засновником яких є ветеран/ветеранка.Діють два напрями підтримки сільськогосподарських кооперативів та кооперативи можуть обрати один із напрямів за бажанням:бюджетні кошти для майбутніх витрат на створення ягідних насаджень;відшкодування витрат на закладання ягідників",  йдеться у повідомленні.

Загальний бюджет Програми  5 млн грн.

За фінансовою підтримкою сільськогосподарських кооперативів, які займаються ягідництвом, ветеранам потрібно звернутись до райадміністрацій. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.