Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

санаторій "Шкло"

dsa.court.gov.ua

Понеділок, 15 квітня 2024, 10:33

Санаторій Шкло виставлять на приватизацію

санаторій "Шкло"

Фонд держмайна планує виставити на приватизацію санаторій "Шкло" у Яворівському районі.

Про це повідомив керівник Регіонального відділення Фонду державного майна у Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фонд держмайна вирішив дозволити приватизувати ДП "Санаторно-курортний лікувальний центр "Шкло", що знаходиться у селі Розточчя Яворівського району, за 40 км від Львова.

"Зустрівся з керівником ДП "Санаторно-курортний лікувальний центр "Шкло". Ключовою темою обговорень була передача активу від Державної судової адміністрації України до ФДМУ для подальшої приватизації.

Вважаю, що управління непрофільними активами є одним з найбільш актуальних проблемних питань. Державне майно сьогодні – це внутрішній резерв для наповнення бюджету" – заявив Іщук.

Зазначимо, у санаторії є власні питні джерела слабомінералізованої води "Нафтуся-Шкло", сірководневі джерела малої і середньої мінералізації, торф'янисто-мінеральні лікувальні грязі, розміщені лікувальні та діагностичні кабінети.

У 2022 року на території санаторію "Шкло" облаштували приміщення для близько 600 переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.