Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 19 квітня 2024, 13:40

У Львові планують списати дві будівлі та бак вартістю майже 500 тисяч гривень

Львівська міськрада

У міськраді планують списати з балансу "Львівтеплоенерго" будівлю дробильного блоку, недобудований склад та бак вартістю 498 тисяч гривень.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 18 квітня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують дозволити списати з балансу ЛКП "Львівтеплоенерго" основних засобів, непридатних для подальшого використання, а також об’єкта незавершеного будівництва.

"Враховуючи протокол засідання комісії для списання майна при департаменті житлового господарства та інфраструктури, яке належить до комунальної власності територіальної громади м. Львова, від 04.04.2024, міська рада ухвалила: ЛМКП "Львівтеплоенерго" списати з балансу підприємства основні засоби та об’єкт незавершеного будівництва" – йдеться в проєкті ухвали.

Йдеться про:

- одноповерхову будівлю дробильного блоку на вул. Козельницькій, 5, що ведена в експлуатацію 1 вересня 1954 року. Її первісна вартість, за ланами міськради, становить 1 грн;

- розширювальний бак ERGE 300 на вул. В. Самійленка, 36, введений в експлуатацію 31 грудня 2010 року. Його вартість становить 464 224,23 грн;

- арочний склад на вул. Хлібній, 1 вартістю 34 733,02 грн.

Згідно з пояснювальною запискою до ухвали, будівля дробильного блоку на вул. Козельницькій призначена для подрібнення вугілля для ТЕЦ-1, однак зараз єдиним паливом є природний газ, тому у міськраді вирішили її знести.

Щодо бака на вул. В. Самійленка, то він вже не підлягає ремонту, а склад на вул. Хлібній – це об'єкт незавершеного будівництва, де прокладений лише фундамент.

У документі зазначили, що всі непридатні матеріали потрібно здати на металобрухт.

Нагадаємо, наприкінці березня цього року депутати Львівської міськради погодили списання з балансу АТП №1 та ЛКП "Львівелектротранс" 14 трамваїв, 10 автобусів та 2 тролейбуси, які здадуть на металобрухт.

Також у Львові планують знести дві будівлі на території терапевтичного відділення на вул. Мушака.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.