Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ухилянт

ДСПУ

Неділя, 21 квітня 2024, 06:56

Львів'янин, який намагався незаконно перетнути кордон, зламав ногу

ухилянт

Потерпілого врятували українські прикордонники

У ніч на 20 квітня, на "гарячу лінію" Державної прикордонної служби України надійшов дзвінок від жінки. Вона повідомила, що її колишній чоловік отримав травму, намагаючись незаконно потрапити до Молдови.

59-річний чоловік зі Львова зателефонував своїй колишній дружині та розповів, що під час спроби перетнути українсько-молдовський кордон він зламав ногу. Він не міг рухатися та провів близько чотирьох годин на відкритому повітрі, промокши та сильно змерзнувши.

Прикордонники Подільського загону отримали координати місцеперебування чоловіка та негайно відреагували. За допомогою службового собаки та квадрокоптера з тепловізійною камерою, вони швидко віднайшли потерпілого неподалік села Новокрасне Роздільнянського району Одеської області. Чоловікові було надано домедичну допомогу, після чого його доставили до підрозділу та викликали швидку допомогу.

Потерпілий зізнався, що інструкції та поради щодо незаконного перетину кордону отримав через один з телеграм-каналів, за що заплатив 4 000 доларів США.

За порушення кордону, чоловіка було притягнуто до адміністративної відповідальності згідно зі ст. 202 КУпАП, на нього наклали штраф у розмірі 1700 грн, а також склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Справу було скеровано до суду.

 

 




 



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.