Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ракетні удари на Львівщині

Середа, 8 травня 2024, 08:36

Два об’єкти критичної енергетичної інфраструктури Львівщини були атаковані ракетами сьогодні

ракетні удари на Львівщині

Жертв і потерпілих немає. 

Сьогодні зранку об'єкт генерації енергії у Червоноградському районі та об'єкт критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському районі Львівської області були атаковані російськими ракетами.

Критична та житлова інфраструктура не постраждали.

Станом на цю годину у нашій області обійшлося без жертв і потерпілих.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

"Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Сьогодні, 08.05.2024, близько 5 години ранку, окупанти влучили крилатими ракетами в обʼєкт генерації енергії у Червоноградському районі. Є два осередки загоряння. На місці працюють вогнеборці. Залучили спецтехніку. Загрози для людей, які живуть поблизу, немає. Також через влучання російської ракети постраждав обʼєкт критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському районі. Під час повторної повітряної тривоги, яку оголосили у нашій області о 06:27, окупант атакував Львівщину "кинджалами". Критична та житлова інфраструктура не постраждали", – йдеться у повідомлені. 

Нагадаємо, 26 квітня об'єктом ракетного обстрілу на Львівщині стала енергетична інфраструктура.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.