Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Четвер, 9 травня 2024, 10:36

У ДТП на Житомирщині загинули двоє волонтерів з Червоноградського району

швидка допомога

В аваріях загинули мешканець Белзької ОТГ Борис Голод та волонтер Віталій Дубас.

Про це повідомляє Червоноградська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Житомирській області під час поїздки на передову у двох ДТП загинули двоє волонтерів з Червоноградського району – Віталій Дубас та Борис Голод.

"З початку повномасштабної війни волонтер, батько шести малолітніх дітей, Віталій Дубас постійно брав участь у поїздках на передову, доставляючи гуманітарні вантажі та автівки для наших захисників. Часто жертвуючи особистими справами та роботою, їхав до військових, відгукуючись на кожну потребу.

На превеликий жаль, життя Віталія Дубаса обірвалось у жахливому ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу с. Миколаївки, коли він їхав з гуманітарним вантажем на передову...

Жахлива ДТП на Житомирщині забрала життя ще одного волонтера. 22-річний Борис Голод – мешканець Белзької громади, однак працював та волонтерив хлопець у нашому місті. Спільно з іншими майстрами ремонтував автівки для військових та їздив з гуманітарними вантажами на передову" – йдеться у повідомленнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.