У Львові планують оновити старі та збудувати нові тенісні корти

четвер, 16 травня 2024 р. о 10:39
У Львові планують оновити старі та збудувати нові тенісні корти
спортмайданчик

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про розвиток тенісу у Львівській МТГ на 2024-2027 роки.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 8 травня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про затвердження Програми розвитку тенісу у Львівській МТГ на 2024-2027 роки.

Згідно з документом, метою програми є розвиток та популяризація тенісу, максимальне залучення дітей та молоді до регулярних занять тенісом, підвищення їхньої спортивної майстерності та участі їх у спортивно-масових заходах.

Програма охоплює дітей, юнаків та молодь з пріоритетом на залучення дітей віком від 5 років й передбачає:

- здійснення фізкультурно-оздоровчої та виховної роботи серед дітей та молоді, спрямованої на зміцнення здоров’я, забезпечення оптимальної рухової активності та реабілітації;

- організацію роботи тенісних гуртків та секцій у Львівській МТГ, для чого планують залучити тренерів Федерації тенісу Львівської області, громадські організації спортивного спрямування, які культивують теніс, спортивні клуби, а також представників громадськості, які мають спортивні розряди або володіють навичками гри у теніс.

Також планується організувати проведення загальноміських, обласних, всеукраїнських та міжнародних спортивних заходів й фестивалів, будівництво нових та реконструкція наявних тенісних кортів за кошти бюджету Львова та приватних інвестицій.

Нагадаємо, раніше у міськраді напрацювали проєкт ухвали про придбання спортивного обладнання для закладів освіти Львівської МТГ, а також про підтримку обдарованої молоді Львівської МТГ.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024