На площі Князя Ярослава Осмомисла у Львові збудують готель висотою у 17 метрів

середа, 15 травня 2024 р. о 11:18

Простір між будинками на площі Осмомисла, 3 − Звенигородській, 4 планують забудувати 17-метровим готелем на 9 номерів.

Сьогодні, 15 травня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради представили містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор Львова.

Згідно з ними, планується реконструкція існуючої будівлі з розширенням внаслідок надбудови та пристосування під готель на площі Князя Ярослава Осмомисла, 3 − площі Звенигородській, 4 у Львові.

"Йде мова про незавершене будівництво на площі Князя Ярослава Осмомисла, 3 − площі Звенигородській, 4 й фактично тут планується встановити будинок на місці колись втраченої будівлі" – наголосив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

Згідно з документом, новий будинок покликаний заповнити прогалини в фасаді історичної площі і виконувати роль фонової архітектури. Будівля буде 3-поверховою з мансардою. Мансардний поверх зроблять безкарнизним, коли вертикальна площина фасаду заламується і переходить в похилу площину, що оточує мансардний поверх.

Площа житлової забудови займатиме 137 м², а висота будівлі становитиме 17 метрів. У готелі передбачено 9 номерів та паркінг.

Додамо, раніше виконком дозволив забудувати простір між будинками на вул. Джерельна, 45, що навпроти ТРЦ "Форум Львів".

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024