На Львівщині відзначили кращих працівників Львівського центру екстреної медичної допомоги

понеділок, 27 травня 2024 р. о 15:51

Сьогодні в обласній раді відзначили кращих працівників Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Сьогодні, 27 травня, в День екстреної медичної допомоги у Львівській обласній раді відзначили кращих працівників КНП ЛОР "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

В.о. голови обласної ради Юрій Холод подякував комунальному закладу за постійний розвиток, приклад для інших областей та готовність завжди прийти на допомогу людям.

"Ті завдання, які на нас покладено є набагато ширшими, ніж просто закладу охорони здоров’я. Дуже часто, особливо під час викликів, наші медики перебувають під загрозою. Зокрема, під час ліквідації надзвичайних ситуацій, виїздів на ДТП, вуличних подій.

Робота наша складна і ризикована, особливо зараз в час війни, коли російські ракети можуть повторно атакувати місця надзвичайних ситуацій, де працюють медики та рятувальники, поліція" – наголосив керівник центру Андрій Васько.

Нагадаємо, нещодавно у Львівській обласній раді відбувся конкурс на заміщення посади генерального директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. За підсумками конкурсного відбору переможцем став Андрій Васько.

Мітки: Львівська обласна рада, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024