Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

vgolos.com.ua

П'ятниця, 29 березня 2013, 16:02

КП "Східницькі джерела" погрожують знову пікетувати Львівську облраду

Комунальне підприємство "Східницькі джерела" звинувачує Львівську обласну раду в затягуванні процесу на надання йому дозволів на видобуток мінеральної води на території Східниці.

Відповідне звернення сьогодні, 29 березня, розглядалось на засіданні постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

При цьому, як зауважила присутня на засіданні комісії заступник начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Ганна Башта, комунальне підприємство наразі не має всіх необхідних документів для надання дозволів на видобутку мінеральної води, зокрема, і від центрального державного органу.

Депутат Львівської облради Осип Магур зазначив, що громада Східниці також до кінця ще не визначилась, чи хоче, щоб на її території видобували мінеральну воду.

Нагадаємо, 12 вересня минулого року КП "Східницькі джерела" спільно з ЛОО Партія захисників Вітчизни організовували пікет під стінами облради.

Вони вимагали погодити пакет документів, що дасть змогу підприємству управляти джерелами у Східниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.