Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

express.te.ua

Вівторок, 2 квітня 2013, 14:03

Питання фінансування "Арени Львів" досі невизначене

Сьогодні відбулася прес-конференція з питань функціонування арени у 2013 році, де доповідачі так і не відповіли звідки братимуть кошти на утримання "Арени Львів".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

На утримання стадіони потрібно 10,3 млн грн на рік. Керівництво стадіону вже запланувало заходи, які принесуть 3 млн прибутку. Наразі вирішується питання звідки залучити решту коштів.

Поки відомо, що для "Арени Львів" область не виділить коштів і тривають переговори, аби держава, яка припинила фінансування, частково покрила витрати арени.

Як зазначив в.о. директора ДП "Арена-Львів" Олексій Жуковін, арена має домовленості з підприємнцями, які готові відкривати свої розважальні заклади на території стадіону за умови, що на "Арені Львів" гратиме футбольна команда.

Проте Львівські “Карпати” не поспішають переїжджати на новий стадіон.

“Щоби ухвалити рішення про переїзд на «Арену-Львів», повинні розуміти, за рахунок яких коштів утримуватимемо цю споруду. Річні витрати становлять 20 мільйонів гривень. За нашими підрахунками, зможемо заробити 8–10 мільйонів на рік на проведенні матчів на цьому стадіоні. Відповідно, 10–12 — потрібно десь шукати: чи заплатити з власної кишені, чи з кишені вболівальників” - повідомив генеральний директор Ігор Дедишин у інтерв’ю “Українському футболу”.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.