Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

mignews.com.ua

Четвер, 4 квітня 2013, 11:01

Фірма чоловіка Сех стала банкрутом

Мале приватне підприємство “Топаз”, власником якого є Андрій Сех, чоловік нардепа Ірини Сех, визнали банкрутом і відкрили ліквідаційну процедуру.

Про це зазначається у постанові Львівського апеляційного господарського суду від 27 березня 2013 року, яка залишила в силі попередню постанову у цій справі.

У постанові Господарського суду, яка розміщена в Єдиному державному реєстрі судових рішень, вказано, що приватний підприємець та МПП “Топаз” уклали договори поставки. “Топаз” розрахувався простим векселем номінальною вартістю 29,7 тис. грн зі строком платежу – за пред’явленням. 6 грудня 2012 року приватний нотаріус пред’явив вимогу про оплату векселя, однак грошей не заплатили.

Суд зазначає, що МПП “Топаз” фактично припинило свою діяльність, адже не знаходиться за юридичною адресою, керівництво відсутнє. Натомість ДПІ у Бродівському районі виступило проти, зазначивши, що відсутні документи, які б підтверджували відсутність боржника за вказаною адресою. Також працівники податкової міліції “провели заходи щодо розшуку керівних осіб МПП “Топаз”. Однак суд зазначив, що це клопотання безпідставне, оскільки наявні документи, які засвідчують факт відсутності фірми за юридичною адресою.

Рік тому Ірина Сех заявляла, що податківці наїхали на фірму її чоловіка.

МПП “Топаз” зареєстровано у 1994 році. Основний вид діяльності — гуртова торгівля деревиною. “Статутник” підприємства дорівнює нулю. На сайті Інформаційно-ресурсного центру вказано, що фірма “не перебуває у процесі припинення”.

Джерело: "Наші Гроші. Львів"

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.