Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

ukranews.com

Понеділок, 8 квітня 2013, 16:45

Янукович підписав закон про спрощення візового режиму з ЄС

Президент України Віктор Янукович підписав закон "Про ратифікацію Угоди між Україною та Європейським Союзом про внесення змін до Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про спрощення оформлення віз", яким ратифікував угоду з ЄС стосовно спрощення оформлення віз.

 

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Відповідно до угоди, розширюються категорії громадян України, котрі мають право на спрощене оформлення безкоштовних та багаторазових віз.

До них будуть відноситися і представники організацій громадянського суспільства або ж молоді люди, які беруть участь в заходах, які організовують неприбуткові організації.

Удосконалюється порядок оформлення віз і для журналістів, також визначаються чіткі строки дії багаторазових віз (5 років) і встановлюється можливість термінового оформлення віз особам, які проживають на значній відстані від місця подачі візового клопотання.

Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада ухвалила закон про спрощення візового режиму з ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.