Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ukr.obozrevatel.com

Вівторок, 9 квітня 2013, 14:20

Львівський суд засудив підлітка за повідомлення про неправдиве замінування вокзалу і торгових центрів

Франківський районний суд Львова засудив 17-річного парубка, який з хуліганських мотивів зробив 4 анонімні повідомлення щодо замінування об'єктів торгівлі і Львівського залізничного вокзалу.

Про це повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

У вересні 2012 року правоохоронці чотири рази прибули за вказаними анонімом адресами деяких торгових центрів та залізничного вокзалу, шукаючи вибухові пристрої.

Співробітники СБУ у Львівській області спільно з працівниками міліції затримали правопорушника при спробі вп'яте повідомити про" замінування аеропорту" Львів".

Студент одного з львівських ліцеїв пояснив свою поведінку бажанням звернути на себе увагу батьків. Йому також було цікаво подивитися, як це виглядає, коли правоохоронці виїжджають на місце події або на затримання.

Щодо "мінера" органами внутрішніх справ було порушено кримінальну справу за ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Вироком суду правопорушника визнано винним та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з встановленням іспитового строку 1 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.