Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

Вівторок, 16 квітня 2013, 17:29

Інвесторів турбують політичні ігри стосовно приміщення на Шевській - Колянковський

Сьогодні радник з правових питань АТЗТ "Універмаг "На Ринку" Тарас Колянковський показав журналістам приміщення на Шевській, 1 і зазначив, що приміщення приватизоване законно та за законною ціною.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

АТЗТ "Універмаг "На Ринку" був орендарем приміщення, а нещодавно приватизував нежитлове приміщення на Шевській 1.

“З юридичної точки зору, у всіх трьох судових інстанціях правова позиція нашої компанії відстояна і підтверджена судами”, - зазначив Тарас Колянковський.

Для відновлення приміщень та фасаду є пропозиції від інвесторів, але їх лякає ситуація, яка склалася навколо приміщення на Шевській.

Тож наразі невідомо як використовуватимуться ці приміщення.

Під час оренди приміщень АТЗТ “Універмаг “На ринку” сплатив 1,5 млн грн орендної плати і не має заборгованості, - запевнив Тарас Колянковський.

Приватизоване приміщення на Шевській належало міській раді, а приміщення унівармагу на площі Ринок 32, за словами Колянковського, належить обласній раді.

Площа 1850, 4 кв.м. - це приміщення на третьому, четвертому та п’ятому поверсі.

Стосовно ціни, радник з правових питань АТЗТ "Універмаг "На Ринку" запевнив, що сусідній будинок на Шевській продали з аукціону за 4500 грн за квадратний метр, але ці приміщення івестиційно привабливіші ніж на Шевській, 1.

Нагадаємо, депутати Львівської міськради ухвалили звернення до президента, голови Верховної Ради України, Генерального прокурора України, Голови Служби безпеки України, Міністра внутрішніх справ України з вимогою вияснити правомірність операцій з приміщенням на Шевській, 1.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.