Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фронт змін

Понеділок, 22 квітня 2013, 13:59

Львівську обласну організацію «Фронту змін» очолює Кадикало замість Кубіва

Виконуючим обов’язки голови Львівської обласної організації «Фронту змін» офіційно призначений Микола Кадикало замість Степана Кубіва.

Цю інформацію Варіантам підтвердили джерела в партії «Фронт змін», які побажали залишитися не названими.  

Щоправда, Варіантам не вдалося додзвонитися ані до Кубіва, ані до Кадикала.

Коли саме було прийнято рішення про зміну керівництва  - дізнатися не вдалося. Однак, як розповіли джерела, саме Микола Кадикало керував на останній квітневій конференції ЛОО «Фронт змін», на якій відбувалося повторне висунення кандидатів на проміжні вибори до Львівської облради.

Зміна керівництва ЛОО «Фронт змін» пов’язана з позицією лідерів партії, які вважають, що керівник обласної організації повинен жити і працювати безпосередньо в регіоні, а не здійснювати виконання своїх функцій дистанційно, - роз’яснили джерела.

Джерела підтвердили також інформацію про те, що Степан Кубів після завершення виборів повернувся до лав «Фронту змін».

Нагадаємо, у січні делегати обласної партійної конференції  «Фронту змін» вдруге обрали Степана Кубіва головою Львівської обласної організації «Фронт змін». 

На час парламентської виборчої кампанії 2012 року Степан Кубів склав з себе повноваження голови ЛОО Фронт змін. Його обов’язки виконував депутат Львівської облради Микола Кадикало.

Разом з тим прес-служба партії саме в цей період повідомляла, що  головою ЛОО Фронт змін є депутат Львівської облради Микола Кадикало. 

Степан Кубів очолював ЛОО "Фронт змін" з 2011 року, моменту її створення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.