Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

transkarpatia.net

Четвер, 25 квітня 2013, 14:00

Львівська міськрада заборонила нацистську та радянську символіку

8-9 травня на території Львова буде заборонено використання символіки окупантів - нацистської, комуністичної та символіки СРСР.

 

Відповідну ухвалу прийняли на сесії Львівської міськради, передає кореспондент Варіантів.

Крім того, замість святкування 9-го травня депутати Львівської міськради прийняли ухвалу про відзначення Дня жалоби 8-го травня.

Міський голова повідомив, що не бачив тексту ухвали щодо заборони нацистської та радянської символіки, тому вона повинна пройти редакцію.

«Ухвала проголосована з редакційними правками, комісія повинна синхронізувати цю ухвалу з тими подіями, які відбуваються в інших країнах світу. 8-го травня весь є скорботнім за жертвами невинноубієнними, які боролися х фашизмом і наш обов’язок також у Львові вшановувати вшановувати людей, які віддали своє життя», - Андрій Садовий.

Нагадаємо, 26 квітня 2012 року депутати Львівської міськради заборонили використання комуністичної та нацистської символіки на території Львова, щоправда, прокуратура опротестувала це рішення.

У свою чергу комуністи обіцяють розгорнути прапор перемоги 9-го травня. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.