Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

varianty.net

Понеділок, 29 квітня 2013, 11:59

На Ужоцькому перевалі пройшов етап чемпіонату України з автогонок (ФОТО)

26 та 27 квітня на Ужоцькому перевалі пройшов другий етап чемпіонату України та клубне змагання з гірських автоперегонів.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

У клубній гонці змагалися пілоти стандартних автомобілів. У класі А2СТ здобув перемогу львів’янин Іван Ракус на автомобілі Honda CRX.

В рамках чемпіонату України в абсолютному заліку переміг Володимир Петренко на Lancer EVO. На цьому ж автомобілі стартував Микола Ільницький як другий пілот та здобув друге місце в загальному заліку і своєму класі.

Третім в абсолюті виявився закарпатівець Сергій Німець на монопривідному Ford Escort RS2000, який у своєму класі показав накращий час проїзду.

Цьогоріч дистанцію спецділянки зменшили на 200 метрів, оскільки на попередніх етапах в останньому повороті іноді злітали бойові автомобілі. Відтак на цьому повороті автомобілі вже не змагалися на час, а зупинялися для очікування спуску з перевали на черговий старт.

Також задля безпеки на довгих прямих встовили два ротардери.

Нагадаємо, 9 лютого, пройшов перший етап з гірських автоперегонів на Закарпатській стороні Верецького перевалу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.