Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

komanda.asia

Середа, 15 травня 2013, 15:05

У Львові проведуть благодійний півмарафон «Забіг заради добра-2013»

У Львові триває реєстрація на благодійний півмарафон «Забіг заради добра-2013». Станом на сьогодні зареєструвалися 187 учасників. Серед них гості з усієї України, Польщі та Канади.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Реєстрацію на  благодійний півмарафон «Забіг заради добра-2013» продовжено. Цьогоріч захід став міжнародним – бажання взяти участь виявили охочі з Польщі та Канади. Серед українських учасників гості з Києва, Харкова, Дніпропетровська, Маріуполя, Одеси, Тернополя, Івано-Франківська та Івано-Франківської області, Херсонської області, а також львів’яни та жителі Львівщини.

Як повідомили організатори, чоловіків, які бігтимуть півмарафон, станом на сьогодні у 4 рази більше, ніж жінок. Найстарший серед зареєстрованих учасників 67-річний львів’янин.

Стартуватиме забіг 19 травня о 12:00 год в центрі Львова біля Оперного театру, а завершиться на Погулянці, поблизу Центру творчості дітей та юнацтва. Основна частина дистанції пролягатиме «зеленою» частиною Львова. Зокрема, це парк Погулянка, мікрорайон Майорівка та Винниківський ліс.

Головна мета цьогорічного «Бігу заради добра» — збір коштів на підтримку і розвиток «Центру інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях». Півмарафон надасть можливість спортсменам вдосконалити свої можливості та якомога ширше популяризувати спорт серед сучасної молоді.

Нагадаємо, Допомагатимуть у проведенні заходу 40 волонтерів, серед яких будуть також люди з особливими потребами. Участь людей у візках в якості волонтерів стане важливим елементом їх інтеграції у львівське суспільство, а львів’яни у свою чергу отримають нагоду стати відкритішими до співмешканців з особливими потребами.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.