Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

Середа, 15 травня 2013, 18:35

Нардеп Михальчишин натякає на те, що нардеп Дубневич «потвора і мерзотник»

Нардеп від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин, коментуючи в соціальних мережах інтерв’ю нардепа Ярослава Дубневича "Влада повинна знати, що у опозиції теж є зуби" та новину про застосування сили волинськими комуністами до журналістів на День перемоги, розмішені 5 травня на одному з інтернет-ресурсів, написав: «Не стрічка новин, а просто парад потвор і мерзотників... Бийте їх, коли побачите на вулицях, в коридорах, кулуарах і будуарах....».

Нагадаємо, Михальчишин і Дубневич працюють у парламенті в бюджетному комітеті.

Юрій Михальчишин на виборах 2012 року у пустомитівському в.о. переміг Богдана Дубневича - брата нардепа Ярослава Дубневича.   

Нардеп Ярослав Дубневич, нагадаємо, не голосував за відставку уряду Азарова, натомість його голос став вирішальним в голосуванні за призначення суддів. Такі вчинки нібито опозиційного народного депутата дають підстави підозрювати його в співпраці з владою. В інтерв'ю Дубневич як раз виправдовується за це. Інтерв'ю розміщено на правах реклами. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.