Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

zakarpattya.net.ua

П'ятниця, 17 травня 2013, 17:09

На Львівщині скоротилася заборгованість по виплаті зарплати

«Станом на 1 травня 2013 року загальна сума боргу по виплаті заробітної плати на Львівщині становить 57,2 млн. гривень. Порівняно з початком року досягнуто зменшення на 1,1 млн. грн., а упродовж квітня заборгованість скоротилась на 4,8 млн. грн.

 

Про це повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, передає прес-служба ЛЬвівської ОДА.

Як розповів Віктор Шемчук, основними боржниками є державні економічно активні підприємства  та приватні підприємства-банкрути.

Керівник області також додав, що проблемними є ДП «Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут», котре підпорядковане державному концерну „Укроборонпром”, а також підприємства, які обслуговують вугільну промисловість.

«За сприяння „Укроборонпрому” та Міненерговугілля у вирішенні питання із заборгованістю цих підприємств, ми зможемо дотриматись графіків погашення заборгованості з виплати заробітної плати», – запевнив очільник Львівщини.

Нагадаємо, на 1 квітня заборгованість по зарплатні на Львівщині становила 62 мільйони гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.