Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

Субота, 18 травня 2013, 10:31

Ірина Фаріон судиться з Тарасом Возняком

17 травня народний депутат, член ВО «Свобода»  Ірина Фаріон звернулася до Сихівського районного суду Львова з позовом щодо спростування неправдивої інформації до громадського діяча Тараса Возняка.

Про це повідомила прес-служба ВО «Свобода».

Фаріон образилася на Возняка за те, що він у телеефірі одного із регіональних каналів оприлюднив інформацію, що вона видає свої книги коштом обласної ради.

Прес-служба ВО «Свобода» називає таку інформацію неправдивою.  

Фаріон також готує судовий позов проти голови Харківської ОДА Добкіна щодо образи чести й гідності, що пролунала з його уст 9 травня, - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, суд Шевченківського району Львова сьогодні ухвалив рішення про прийняття до розгляду позовної заяви нардепа, члена фракції КПУ Олександра Зубчевського до нардепа Ірини Фаріон, в якому він вимагає визнати такими, що ображають його честь і гідність, висловлювання Ірини Фаріон на кшталт «істота» й «виродок».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.