Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

дзига

Четвер, 23 травня 2013, 13:34

Перша промо-акція фестивалю Вивих-2013 відбудеться у суботу

25 травня біля Ратуші відбудеться театралізоване дійство та флеш-моб і це буде перша промо-акція фестивалю Вивих-2013, який відбудеться у вересні цього року.

Про це повідомили під час прес-конференції прод.сер та координатор фестивалю Петро Климків.

Дана акція буде відбувати за участю мистецького руху МЕМЕ. Також у неділю, 26 травня, у арт-кав'ярні Квартира, 35 відбудеться презентація арт-альманаху, презентацію мистецького руху Meme.

У межах цієї події відбудеться відкриття виставки живопису, графіки, фотографії та книги Олексія Щурова. Обидві акції приурочені 25-літтю Студентського братства Львівщини.

Щодо самого фестивалю, який, за словами організаторів, відбудеться у вересні, то конкретної програми та інформації щодо учасників немає, єдине, що зазначили представники Студентського братства – будуть нові митці і нові ідеї. Колишніх учасників фестивалю не запрошують, але засновники фестивалю поінформовані про відновлення Вивиху.

Нагадаємо, перший фестиваль Вивих відбувся у 1990 році, а другий – у 1992. Тодішнім директором фестивалю був Маркіян Іващишин, автори сценарію фестивалю – Сергій Проскурня, Олександр Ірванець та Юрій Винничук. Серед учасників – «Бу-Ба-Бу», «Лугосад», «Мертвий півень», Назар Гончар, Ярослав Хомик та інші.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.