Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Марта Романяк

Четвер, 23 травня 2013, 18:55

Влада Сокальщини боїться "неконтрольованого вибуху" серед населення через дороги

Ситуація з дорогами в Сокальському районі настільки катастрофічна, що соціальна напруга через це може спричинити неконтрольований вибух народного невдоволення.

Про це сьогодні, 23 травня, під час засідання постійної комісії з питань з питань контролю за ефективністю виконання державних та обласних програм, інших рішень Львівської облради повідомив голова Сокальської районної ради Ігор Дацюк, інформує кореспондент Варіантів.

За словами Дацюка, зараз практично зруйнована дорога між Сокалем і Червоноградом, так само в жахливому стані перебуває дорога від Сокаля до Великих Мостів, попри те, що гроші на її ремонт виділялись минулого року.

Його слова підтвердила голова Сокальської РДА Наталія Карташова. Вона розповіла, що навіть під час перевезень школярів автобусами, доводиться задіювати даївців, аби ті контролювали безпечні перевезення.

"Водії і так їздять від Сокаля до Львова узбіччями. А скоро і узбіч для пересування не залишиться", - сказала Карташова.

При цьому представники влади висловили своє невдоволення щодо розподілу коштів, виділених з бюджету області для ремонту доріг. За їх словами, протяжність доріг у Сокальському районі найвища на Львівщині, однак коштів на ремонт район отримує менше від решти.

Вони підтримали звернення шести депутатів Львівської облради - Романа Шведа, Ганни Костюк, Петра Федашка, Андрія Кінаха, Миколи Криштопи та Ольги Поліщак - у якому ті висловлюють претензії до розподілу коштів між районами області постійною комісією з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської облради.

Відтак постійна комісія вирішила врахувати помилки, допущені в процесі формування програми розподілу коштів на ремонт доріг Львівщини, а також надалі контролювати процес виконання ремонту доріг на Львівщині - зокрема, моніторити початок, середину і завершення робіт на дорогах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.