Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

restoran.ua

Понеділок, 27 травня 2013, 11:47

“Т.Р.К. “Люкс” припиняє підприємницьку діяльність

ТОВ “Т.Р.К. “Люкс” перебуває в стані припинення підприємницької діяльності. Згідно з інформацією в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України, кредитори можуть заявити про свої вимоги до 5 червня 2013 року. Головою ліквідаційної комісії є Галуга Ярослав Ігорович.

“Т.Р.К. “Люкс” – розшифровується як “Традиції. Рецепти. Кухня. “Люкс”. Раніше компанія носила назву “Мережа концептуальних авторських ресторанів “!Фест”. Ймовірно, “!Фест” змінив назву компанії задля жарту над міським головою Львова Андрієм Садовим, чия дружина контролює телерадіокомпанію “Люкс”.

У січні 2013 року “!Фест” офіційно спростовував причетність до компанії ТОВ “Традиції. Рецепти. Кухня. “Люкс”. Як заявила прес-секретар компанії Христина Тузяк журналістам газети “Ратуша”, назва їх компанії – “Холдинг емоцій “!Фест”. А стосовно запитуваної юридичної особи, то вони не мають до неї стосунку. Утім “Н.Г. Львів” знайшли ще одне підтвердження, що таки мають.

Т.Р.К.-Люкс

У судовому рішенні щодо літнього майданчика на Валовій, 20 (Бернардинське подвір’я) написано, що “ТОВ “Мережа концептуальних авторських ресторанів “!Фест” змінило найменування на ТОВ “Традиції. Рецепти. Кухня. “Люкс”, на підтвердження чого подало виписку з ЄДРЮОФОП та копію Статуту товариства”. Натомість на сайті “Холдингу емоцій “!Фест” вказано, що заклад у Бернардинському подвір’ї належить їм. Відтак, “Холдинг емоцій “!Фест” та “Традиції. Рецепти. Кухня. “Люкс” – це фактично одне і теж.

Незрозуміло лише, навіщо ТОВ “Т.Р.К. “Люкс” необхідно було вигравати суд у міськради щодо демонтажу літнього майданчика на Валовій, 20, якщо компанія і так припиняє діяльність.

Джерело: Наші Гроші. Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.