Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

facebook.com

Середа, 5 червня 2013, 12:13

Музична битва об'єднає львівських IT-працівників та музикантів

Представники ІТ-кластеру Львова представлять свої творчі здібності у музичній битві аматорських гуртів. Відтак, у наступну п’ятницю, 14 червня, у Львові відбудеться унікальний музичний захід «ELEKS Battle of the Bands».  

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

14 червня о 19:00 год у ресторані-пабі «The Gas Station» У Львові вперше проведуть унікальну музичну битву аматорських гуртів з представників ІТ-сфери міста Львів – «ELEKS Battle of the Bands».  

ІТ-компанія ELEKS підтримала ініціативу своїх талановитих співробітників, які грають в різноманітних музичних колективах. Саме вони і є натхненниками цього заходу. У кожному гурті-учаснику батлу є працівники цієї компанії. Львів славиться великою кількістю фестивалів, на які приїжджають відомі артисти, але саме  «ELEKS Battle of the Bands» дасть можливість «айтішним» аматорським гуртам заявити про себе.

На відвідувачів заходу очікує 6 годин безперервного драйву, протягом яких виступатимуть 6 молодих гуртів та хедлайнер події – фольк-метал гурт VITER. Кожна група матиме 30 хвилин на виступ, під час якого вони не тільки виконуватимуть кавери на відомі рокові хіти ZZTop, Metallica, Halloween, Decapitated, Guano Apes, українських рок-гуртів, а також презентуватимуть авторські композиції.

Переможця  «ELEKS Battle of the Bands» буде обрано рішенням журі, до складу якого ввійдуть представники ТОР-менеджменту компанії ELEKS та музичних кіл Львова.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.